Sider

fredag 24. juli 2009

Mye glad mat!

Gladmat i Stavanger må da være et unikt arrangement, her er det en plass i Vågen til alle. Fra de store dinosaurene som Gilde og Tine, til de virkelig små som Latinamerikanske Studenter, Isrosa økologisk iskrem og diverse gårdsutsalg med moreller, sveler, ost og pølse.

Det har vært mye jobb og lange dager her i telt nummer 19 med alle vinflaskene, men en liten tur ut med fotoapparatet ble det tid til...


Himmelblå... Blåmuggost i mørk sjokoladetrøffel overtrukket med hvit sjokolade og et dryss valmuefrø. Hele venninnekvelden i ett jafs! Fra Sjokoladepiken.


Økologisk is fra Isrosa... Kokosis med sjokoladebiter, kanel og valnøtt med lønnesirup, fruktis med smak av røde plommer. Eller gule plommer. Is er greit, der er det plass til mye, for det bare smelter og legger seg mellom alt annet i magen. Ok, bare en kule til, plommeis...

Helgrillet Kvitsøylam. En smak av havgapet... og kanskje noe av det beste vi har i norge av råvarer. Bildene sier vel sitt. Just give it to me!


Hjemmelagde muffins


Og alle gjør så godt de kan, Latinamerikanske Studenter med egen restaurantbod. Og maten er MYE bedre enn rettskrivingen.

2 kommentarer:

  1. den isen.... oppskrifter kanskje? jeg undermisunner deg den turen til stavanger, gitt. hannepanne

    SvarSlett
  2. Har akkurat funnet ut at Helios Colusseum her i Oslo selger is fra Isrosa.. så da skal jeg på plommeisjakt. Klarer jeg å frakte plommeis 50 minutter i bilen til dere på hytta??? hmhm

    SvarSlett