Sommer-smørbrød
Brunt brød i passe antall skiver
Salt smør (ikke brelett, eller noe annet tullesmør) gjerne Kvitseid.
Jordbær
Brunt sukker
Hvis ikke bildet er selvforklarende har en av oss et problem
Kan - men må ikke - pyntes med litt limezest og gjerne noen dråper limesaft, det får faktisk frem jordbærsmaken.
Smør kan byttes ut med kremost med pepper. Jepp! Pepper og jordbær er gode kamerater. Da kan sukkeret også droppes, og så er det blitt en grei tirsdagsfrokost.
Brødet er fra Åpent Bakeri. Og når jeg tenker meg om hadde det sikkert vært minst like godt på en nystekt croissant.
Det er godt du drar ut sommeren, Liz. Takk! Jeg kan bidra med litt fantastisk bringebærnektar fra Solvorn i morgen. Hva slags drink tror du vi kan lage med den mon tro? Sov på den du!
SvarSlettHannePanne