Sider

tirsdag 16. mars 2010

Årets beste matsitat

Kan det sies bedre: «Men det jeg må si om pizza, er at det er litt som sex. Uansett hvor dårlig det er, så er det litt godt likevel.»... (VG, sitat Jan Vardøen, dommer i MasterChef )

Forøvrig så tror jeg at jeg også vil tilføye den thailandske suppen tom kha gai på samme liste. Nesten uansett hvor dårlig den er, er det litt godt likevel. Så påskens oppgave skal bli å perfeksjonere denne suppen og så kommer forhåpentligvis den ultimate oppskriften i april.


Ellers er det bare en ting å si om MasterChef: Jeg heier på Eyvind!

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til du legger ut oppskrift på den optimale, ellers er jeg helt enig. Uansett hvor dårlig den er laget så er den god likevel :-)

  SvarSlett
 2. he he, konge! Gleder meg til oppskrift! Håper det er ok at jeg lenker til deg ? :o)

  SvarSlett
 3. Det er selvfølgelig ok og en link er alltid et hyggelig kompliment.

  Jeg gleder meg litt til thai-suppe-forskning i påsken jeg også. Det blir vel både et dypdykk i gamle kurspapirer (fra matkurs i Thailand) og nede i Torggata for å finne skikkelige ferske thai-grønnsaker :)

  SvarSlett
 4. Det sitatet der er nok mye eldre enn det der, jeg har hørt det i minst 10 år. Oftest på engelsk. Så han er nok ikke "oppfinneren". Aner ikke hvem, men det er vel et sånn sitat som er så mye brukt at ingen husker hvem som sa det først. Jeg vet bare at det nok ikke var han ;)

  SvarSlett