Sider

lørdag 7. november 2009

Når er det nok?

Ja jeg liker kokebøker. Skikkelig nerdete, smale, fete kokebøker. Og jeg har mange. Veldig mange... sannsynligvis fler enn det er mulig å koke seg gjennom i resten av mitt liv. Likevel er det stadig et høydepunkt den gangen i måneden jeg får lov (av meg selv) til å logge på Amazon og bestille ett par nye. Dessuten er jo dollarkursen veldig lav nå, så det hjelper litt på samvittigheten.

NY Times la nå for noen dager siden ut sin liste med anbefalte matbøker fra høstens utgivelser, og jeg ser det nok, det er et par stykker her jeg nok kunne trenge...


Foto: Julia Moskin / The New York Times

Tips: Bøker er generelt ikke belemret med hverken toll og mva, så her gjelder ikke under 200 kroner regelen, det er fritt frem uten gledesdrepende proteksjonistiske beløpsgrenser.

2 kommentarer:

  1. Jeg er stor fan av "The Pioneer Woman"-hun er hysterisk morsom :-) og fikk for et par dager siden kokeboken hennes fra Amazon.com. Mye av oppskriftene, bildene og historiene er hentet fra bloggen hennes, så for en fan så var det ikke mye nytt. Men jeg liker den kjemepgodt, og kan fint anbefale den.

    SvarSlett
  2. Solgt! Takk for anbefaling... så den og "Salt to Taste" er bestilt, pluss den lille om makroner. Selv om jeg egentlig ike får lov til å engang tenke på makroner. Noen som vet om det er noen som selger mandelmel i Oslo området? Helsekostbutikker? Helios? Røtter?

    SvarSlett