NY Times la nå for noen dager siden ut sin liste med anbefalte matbøker fra høstens utgivelser, og jeg ser det nok, det er et par stykker her jeg nok kunne trenge...
Foto: Julia Moskin / The New York Times
Tips: Bøker er generelt ikke belemret med hverken toll og mva, så her gjelder ikke under 200 kroner regelen, det er fritt frem uten gledesdrepende proteksjonistiske beløpsgrenser.
Jeg er stor fan av "The Pioneer Woman"-hun er hysterisk morsom :-) og fikk for et par dager siden kokeboken hennes fra Amazon.com. Mye av oppskriftene, bildene og historiene er hentet fra bloggen hennes, så for en fan så var det ikke mye nytt. Men jeg liker den kjemepgodt, og kan fint anbefale den.
SvarSlettSolgt! Takk for anbefaling... så den og "Salt to Taste" er bestilt, pluss den lille om makroner. Selv om jeg egentlig ike får lov til å engang tenke på makroner. Noen som vet om det er noen som selger mandelmel i Oslo området? Helsekostbutikker? Helios? Røtter?
SvarSlett