Sider

fredag 3. juli 2009

Mañana Mañana

Opprettholde blogg fra 35 graders varme, palmesus og cocktailbrus. Ja det kan man tro. Mañana. Slik er livet på den Dominikanske Republikk.

Den fine minnekortleseren jeg hadde tatt med for å overføre bilder til pc'n passet selvfølgelig ikke til det minnekortet som det lille kameraet bruker. Hvem søren tenkte på at det store og det lille kameraet hadde forskjellige kort... Ikke jeg.

Så de ble det mobilkamera. Hvis jeg ikke snubler over en usb-ledning-selger på stranda. Og det skal man ikke se bort fra, for her selges det meste på stranden. Ikke helt ferske aviser, ananas, romflasker, mobilladere, alt man ellers ikke trenger.

Folkesporten er å holde ølen kald og ellers gjøre så lite som mulig bortsett fra å duppe i vannet, under en palme eller henge i sanden ved en provosorisk bardisk.
Morningburritos...

Ganske digg for en nordboer som har alt for få mañana dager idet vanlige livet. Og vin... he-he. Mørkegul sauvignon blanc i årgang 06 fra Chile.

Godt jeg tok med egen riesling.

Den er på rasjonering.

1 kommentar:

  1. hmmm... ser ganske digg ut, Liz. du får etterhvert legge ut bilder av de spennende drinkene du lager etterhvert som rieslingen tar slutt. regner med at du ikke gikk på rødt ut av Norge? eller???- det hadde jo ikke forundret meg.. he he. nyt dagen! manana manana, som vi sier her. bux

    SvarSlett