Sider

mandag 22. februar 2010

Te i store mengder

I slutten av januar skrev jeg om Yogi, økologisk urtete med bl. a. sjokoladesmak og lakris, det resulterte i denne anonyme kommentaren på bloggen:

"Kan anbefale www.iherb.com.. sjekk ut utvalget av Yogi te der du :) Bruker du rabattkode UWI003 så får du i tillegg 5 $ i rabatt (og jeg får litt rabatt neste gang jeg handler...). Frakten er 4 $."

Siden jeg synes 45 kroner for en pakke med 16 teposer på Røtter er dyrt, så var det vel ikke så mye å tape på å gi det et forsøk! Som tenkt, så gjort - og her kom det en kasse med te!


8 pakker, bestilt med rabattkoden som gav 5 dollar i minus og 4 dollar i frakt akkurat som oppgitt. All in all 26,33 dollar, som er ca 158 norske kroner, det vil si under kr. 20 pr pakke. Imponerende.

Viktig: Husk at bestillingen må være under kr. 200 for å unngå toll og mva.

Jeg tar meg en kopp te jeg. Hmmmm... en Egyptian Licorice Mint ja!

7 kommentarer:

 1. Åh, jeg digger iHerb. De har et utrolig utvalg av økologiske produkter i alle kategorier. Jeg har akkurat handlet inn ingredienser til hjemmelagd sjokolade (kakaosmør osv); yammi. Hilsen meg

  SvarSlett
 2. Nå har jeg også lagt inn bestilling hos iherb på 8 pakker Yogi te. Dette var jo genialt. Takk for godt tips! Riktig god helg :o)

  SvarSlett
 3. Jeg var inne på siden for å bestille, men det var jo kun mulig for USA. Ringte du inn bestillingen din? Jeg synes nemlig også at denne teen er nydelig og hadde gledet meg til å få en eske.

  SvarSlett
 4. Hei, nei det er fullt mulig å bestille til Norge... Du må bare endre land i "kassa" der vil finne en meny der alle andre land kommer opp! Vi er mange som har gjort det og fått uten problemer - så det er mulig.
  Garantrert :-)

  Bare pass på tollgrensen på 200 kroner.
  Mvh.
  LizM

  SvarSlett
 5. OK, da skal jeg gjøre det. Takk for kjapt svar :-)

  SvarSlett
 6. Nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke fikk bestilt, jeg gikk nemlig inn på hjemmesiden til yogi tea i stedet for iherb. Men nå er ordren sendt og jeg gleder meg. Dessverre fant jeg ikke favoritt-teen Cinnamon, men det var jo mye annet godt der da :-)

  SvarSlett
 7. Takk, da har jeg bestilt te - gleder meg.
  Mye utsolgt dessverre, er den med licorice mint god?
  Den høres nydelig ut hvertfall, men var utsolgt.
  Ha en flott kveld, og jepp-liker bloggen din

  SvarSlett