tag:blogger.com,1999:blog-7258370849756699446.post1882717646240257881..comments2023-06-22T09:28:23.111+02:00Comments on LizM - Halvtomt glass og mange kokebøker: I sitt eget skallLiz Mortensenhttp://www.blogger.com/profile/18127547808785708071noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7258370849756699446.post-18532107235411480532010-12-07T22:17:11.339+01:002010-12-07T22:17:11.339+01:00Vackra bilder! Man blir riktigt sugen på baba gano...Vackra bilder! Man blir riktigt sugen på baba ganouche.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7258370849756699446.post-12188280160217996412010-10-09T20:49:25.799+02:002010-10-09T20:49:25.799+02:00Jeg er ingen auberginefan, men dette er faktisk go...Jeg er ingen auberginefan, men dette er faktisk godt. Utrolig hva som skjer når en aubergine ovnsbakes og tilsettes litt ekstra. Kjempegod dip rett og slett. :-)Lemoniahttps://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7258370849756699446.post-45402916842546975932010-10-09T20:24:59.333+02:002010-10-09T20:24:59.333+02:00Aubergine som er bakt, most og tilsatt smak er fan...Aubergine som er bakt, most og tilsatt smak er fantastisk. Har du prøvd å tilsette tahini/sesampasta? Det tilfører en fin rund smak.Et lite landhttps://www.blogger.com/profile/00898346481030302990noreply@blogger.com